Wizz Air відкриє базу у Львові та почне літати у п’ять нових міст

36521 0
Вартість квитків на ці рейси починається від 15 євро.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Угорський лоукостер Wizz Air із 1 липня відкриє нову базу в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, де розмістить один літак Airbus A320. 

Крім цього, з липня авіакомпанія відкриває п’ять нових напрямків, зокрема до Біллунна (Данія), Таллінна (Естонія), Лісабона (Португалія), Гамбурга (Німеччина) та Щецина (Польща).

Розклад маршрутів:

  • Львів – Біллунн із 1 липня, по середах та неділях
  • Львів – Лісабон із 1 липня, по середах та неділях
  • Львів – Таллін із 2 липня, по вівторках, четвергах і суботах
  • Львів – Гамбург із 3 липня, по понеділках і п’ятницях
  • Львів – Щецин із 3 липня, по понеділках і п’ятницях

Вартість квитків на ці рейси починається від 15 євро у один бік із урахуванням маленької ручної поклажі.

Додамо, що на час карантину, до 11 травня, в Україні призупинили всі авіаперевезення, крім спецрейсів для повернення українців з-за кордону. Водночас, як ідеться у плані виходу з карантину від уряду, першими обіцяють відновити внутрішні рейси.

Водночас у Wizz Air кажуть, що пускатимуть пасажирів на борт лише з маскою, а бортпровідники видаватимуть безкоштовні серветки-дезінфектори. Компанія готується з травня відновлювати свої рейси.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!