Wizz Air відкриває прямі рейси зі Львова до Франкфурта і Копенгагена

3081 0
Вартість квитків починається від 759 грн. Маршрути мають затвердити відповідні регуляторні органи.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Угорський лоукостер Wizz Air відкриває два нові рейси зі Львова до Німеччини та Данії. Про це під час прес-конференції у Києві повідомив заступник генерального директора авіакомпанії Стівен Джонс, пише lowcostavia.

Читайте також: Що можна взяти з собою у салон літака. Авіаперевізники змінюють правила

Відтепер зі Львова можна буде полетіти прямим рейсом до Копенгагена (Данія) та Франкфурта-Хан (Німеччина). Крім цього, лоукост-компанія відкрила три рейси з Києва – до Біллунна (Данія), Бремена (Німеччина) та Риги (Латвія).

Як вказано на офіційному сайті Wizz Air, зі Львова до Копенгагена рейси стартують із 3 березня наступного року та виконуватимуться у середу та неділю. До Франкфурта можна буде полетіти з 14 грудня цього року. Рейси курсуватимуть по понеділках та п’ятницях.

Як пише ЦТС, вартість квитків починається від 759 грн. Маршрути мають затвердити відповідні регуляторні органи, зокрема аеропорти.

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Нагадаємо, з 31 жовтня зі Львова починає курсувати ірландський лоукостер Ryanair, який планує літати до Лондона, Меммінгена, Дюсельдорфа, Кракова та Варшави.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!