Wizz Air відновлює польоти зі Львова до 5 країн

2902 0
Якщо рейс скасовують, клієнти, бронювання яких зазнали змін, автоматично отримують 120% компенсації від початкового тарифу.
ілюстративне фото: Про Львів

ілюстративне фото: Про Львів

Лоукостер Wizz Air оголосив про відновлення низки рейсів зі Львова. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на лист авіакомпанії.

Зазначають, що у грудні 2020 року Wizz Air відновлює перельоти зі Львова до Берліна, Щецина, Братислави, Пардубіце, Вільнюса.

«Відновлення рейсів залежить від рішення органів влади залишити або вилучити ту чи іншу країну зі списку «зеленої» зони. У такому разі виконання цих перельотів буде відкладено відповідно», – пояснюють в компанії.

Читайте також: Зі Львова запустили авіарейс до чеського Пардубіце

У Wizz Air додали, що якщо рейс скасовують, клієнти, бронювання яких зазнали змін, автоматично отримують 120% компенсації від початкового тарифу, нарахованого як WIZZ кредит, яким можна скористатися впродовж 24 місяців з моменту скасування рейсу.

Пасажири також можуть обрати грошове відшкодування. Пасажири, які забронювали квитки через турфірми, мають звернутися до них із запитом про відшкодування.

Нагадаємо, що авіакомпанія у липні цього року відкрила у Львові базу літаків та запустила нові рейси. Полетіти до країн ЄС із туристичною метою досі не можна, перед поїздкою варто уточнити, чи маєте ви право на в’їзд, наприклад, по роботі чи на навчання/лікування. Відкриті для українців кордони можна переглянути на інтерактивній мапі МЗС, що періодично оновлюється.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!