Wizz Air запускає прямий рейс зі Львова до Будапешта. Розклад, ціни

12647 0
Рейси почнуть виконувати з 3 червня 2020 року.
Фото: Макс Лічнов

Фото: Макс Лічнов

Угорська компанія Wizz Air запускає прямий рейс зі Львова до Будапешта. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Wizz Air знову підвищив вартість пріоритетної посадки

На базі в Будапешті розташують додатковий літак Airbus A321neo, що, власне, й дозволить розширити географію польотів із угорської столиці. Зі Львова рейси відкриють із 3 червня 2020 року.

Польоти виконуватимуть у середу та неділю. На сайті Wizz Air уже доступне бронювання квитків, вартість на які стартує від 289 грн у один бік. Зі Львова літак вилітатиме о 18:40 та прибуватиме до Будапешта о 19:40. У зворотному напрямку літак вирушатиме о 16:10.

Раніше про намір літати зі Львова до Будапешта повідомляло Міністерство закордонних справ Угорщини.

Читайте також: Які авіарейси відкриють зі Львова у 2019 році. Розклад, вартість

Додамо, що зі Львова Wizz Air літає до Копенгагена, Ларнаки, Берліна, Вільнюса, Дортмунда, Франкфурта, Лондона, Катовіце, Вроцлава та Братислави.

 

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!