Wizz Air запустить авіарейс Львів – Дортмунд раніше, аніж обіцяв

2732 0
Лоукост Wizz Air почне польоти зі Львова до німецького Дортмунда з 26-го березня.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Це на два місяці раніше від початку оголошеного терміну, повідомляє avianews.com. Продаж квитків вже відкрито. Частота рейсів при цьому залишиться незмінною: вони будуть виконуватися два рази на тиждень щопонеділка і щоп'ятниці. Вартість квитків стартує від 719 гривень.

Читайте також: В Україні знову анонсували захід Ryanair

Раніше Wizz Air планував почати польоти зі Львова до Дортмунда з 21-го травня. Це вже третя зміна планів Wizz Air щодо збільшення присутності на українському ринку за останні кілька тижнів. У грудні 2017-го року лоукост переніс з вересня на травень запуск рейсів Львів-Лондон, а також відтермінував на два місяці початок польотів з Києва до Лісабона, Таллінна і збільшення частоти по раніше відкритим маршрутами.

Читайте також: Львів може отримати пряме авіасполучення з Лісабоном

Згідно з оприлюдненими планами, у 2018-му році Wizz Air відкриє рейси з Києва в Таллінн і Лісабон, зі Львова до Лондона, Дортмунда, Катовіце і Гданська, а також відновить польоти з Харкова, почавши польоти в Дортмунд і Катовіце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!