Wizz Air анонсує продаж бюджетних авіаквитків зі Львова до Вроцлава

3981 0
Лоукостер запустить продаж квитків Львів – Вроцлав за 279 грн в один бік.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

"Компанія-лоукостер Wizz Air запустить зі Львова авіарейси до Вроцлава вартістю від 558 грн у два боки. Щоб їх придбати, не потрібно бути учасником Wizz Discount Club, це ціна для всіх", – пише lowcostavia.com.ua

Читайте також: Львівщину туристичну презентують на «Free Time Festiwal 2017» у Гданську 

Квитки за такою ціною є в кінці листопада та на початку грудня 2017-го року, а також у лютому-березні 2018-го року. Їх продаватимуть по 1-2 на рейс, йдеться в повідомленні.

Придбати білети можна на офіційному сайті авіакомпанії. 

Нагадаємо, від 13-го квітня угорський лоукостер Wizz Air повертається до Львова і виконуватиме регулярні польоти до Вроцлава. За словами директорки Львівського аеропорту Тетяни Романовської, успішність та завантаженість цього рейсу дасть поштовх до відкриття нових: щонайперше, до міст Німеччини та Італії. Також Тетяна Романовська надала перелік аеропортів, куди львів’яни зможуть добратися з Вроцлава на лоукостерах. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!