Wizz Air змінює правила перевезення ручної поклажі

2255 0
Нові правила наберуть чинності з 29 жовтня.
фото: airliners.net

фото: airliners.net

Пасажири більше не доплачуватимуть за те, щоб занести у салон літака великий предмет ручної поклажі. Про це повідомляють на сайті компанії Wizz Air.

З 29 жовтня пасажири зможуть брати з собою на борт один предмет ручної поклажі розміром 55x40x23 см, вагою до 10 кг. Його вартість буде включена у ціну за квиток. До 29 жовтня безкоштовно можна провозити багаж розміром 42х32х25 см. Клієнтам, які подорожують з 29 жовтня 2017 року і вже придбали ручну поклажу безпосередньо через Wizz Air канали, будуть відшкодовуватися 120% від вартості оплаченої.

Читайте також: Wizz Air хоче отримати напрямки зі Львова, скасовані Ryanair

Компанія також оголосила про запуск нового сервісу для пасажирів - WIZZ Priority. Він передбачає пріоритетну посадку, а також можливість додатково брати з собою на борт малу ручну поклажу (40x30x18 см).

Нагадаємо, що Wizz Air ввів спецтарифи для українців, рейси яких скасував RyanAir.

Ірина Ладика

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!