WizzAir без попередження підняв ціни на пріоритетну посадку та реєстрований багаж

2474 0
Ідеться про верхню межу ціни, що зросла на понад 10 євро.
Фото: aeronautica.online

Фото: aeronautica.online

Угорський лоукост WizzAir підвищив ціну на оплату послуги пріоритетної посадки (Wizz Priority) та реєстрованого багажу. Про це повідомляє Lowcostavia.

Мінімальна ціна на послугу Wizz Priority залишилась без змін – 5 євро, а максимальна ціна зросла до 30 євро (була 17 євро).

Також зросла ціна на реєстрований багаж. Якщо раніше малий реєстрований багаж до 10 кг коштував від 9 до 27 євро, то тепер – від 9 до 36 євро. Збільшилася оплата і за реєстрований багаж вагою 20 та 32 кг. Зміни вже набули чинності.

Читайте також: LOT відновлює прямі рейси зі Львова до Ольштина та Бидгоща

Ціна на зазначені послуги компанії Wizz Air залежить від сезону, напрямку, а також від того, чи послуга додана під час купівлі квитка, чи згодом.

Оскільки WizzAir підняв лише верхній діапазон цін, на багато напрямків з України в Польщу реєстрований багаж та Priority можна й надалі купити за мінімальною ціною (не в сезон).

Читайте також: WizzAir відкриє вісім додаткових рейсів зі Львова на літній сезон

Нагадаємо, усім пасажирам дозволено безкоштовно взяти до салону одну сумку розміром не більше 40x30x20 см, що розміщується під сидінням попереду, а пасажирам, які придбали послугу WIZZ Priority, дозволено додатково взяти до салону валізу, розмір якої не перевищує 55x40x23 см.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!