WizzAir планує відновити рейси з 15 червня

4572 0
У WizzAir зазначають, що повернуть кошти за заброньовані квитки у розмірі 120% від вартості квитка.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Угорський лоукост WizzAir планує відновити рейси з 15 червня. Про це йдеться у повідомленні авіакомпанії, пише Avianews.

Читайте також: Е-квиток. Коли у Львові почнуть встановлювати валідатори в транспорті

Саме з 15 червня Кабмін планує відновити авіаперевезення, як по Україні, так і міжнародні. У WizzAir зазначають, що повернуть кошти за заброньовані квитки у розмірі 120% від вартості квитка. Цей кредит можна буде використати впродовж двох років.

Влітку WizzAir планує відкрити п’ять нових рейсів та базу у львівському аеропорту. На початку травня авіакомпанія відкрила бронювання квитків на рейси з України з 23 травня, адже днем раніше Кабмін планував завершити карантин.

Читайте також: Які рейси відновлять у Львівському аеропорту після карантину

Додамо, що на час карантину, до 11 травня, в Україні призупинили всі авіаперевезення, крім спецрейсів для повернення українців з-за кордону. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!