«Я абсолютно впевнений, що Україна переможе», – Держсекретар США

2014 0
Українці демонструють неймовірну мужність в ефективності у протидії агресії РФ, яка від самого початку мала непропорційно більші сили, ніж Україна
Держсекретар США Ентоні Блінкен/Фото з відкритих джерел

Держсекретар США Ентоні Блінкен/Фото з відкритих джерел

Держсекретар США Ентоні Блінкен висловив тверду впевненість у перемозі України та заявив, що Сполучені Штати й інші країни Заходу продовжать підтримувати український народ і посилювати тиск на росію. Про це він сказав у понеділок під час спільної пресконференції в Вільнюсі з міністром закордонних справ Литви, передає Укрінформ.

Читайте також: «Це обов’язок світу захистити вас». Іноземні добровольці у Львові про російсько-українську війну  

«Бачимо ефект від допомоги, яку ми змогли надати Україні, і ми продовжуємо надавати її», – зауважив глава Держдепартаменту США.

Водночас він наголосив, що українці демонструють неймовірну мужність в ефективності у протидії агресії РФ, яка від самого початку мала непропорційно більші сили, ніж Україна, і досі спроможна вчиняти жахливі атаки проти цивільних.

«Ми прагнемо, щоби це припинилося якнайскоріше, тому ми продовжимо посилювати тиск на росію, підтримувати Україну», – підкреслив Блінкен.

Читайте також: «Львів на межі своїх можливостей». Садовий заявив, що місто потребує допомоги

Він укотре наголосив, що здобуття росіянами контролю над певними містами в Україні не зможе гарантувати їм успіху.

«Цього не буде. За тиждень, за місяць або ж довше, я абсолютно впевнений, що Україна переможе», – підкреслив держсекретар США.

24 лютого Росія почала вторгнення в Україну.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!