Я не здамся без бою: Святослав Вакарчук зібрав два аншлаги у Львові. Фото

5348 0
Глядачі могли почути такі популярні пісні, як «Обійми», «Веселі, брате, часи на стали», «Моя маленька незалежність», «Я не здамся без бою», «Така, як ти» та інші.
Фото: Вікторія Квітка

Фото: Вікторія Квітка

Учора, 8 квітня, у Львівській опері лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зіграв одразу два концерти із оркестром «Віртуози Львова» під диригуванням клавішника та аранжувальника «Океану Ельзи» Мілоша Єліча.

Читайте також: Святослав Вакарчук закликав українців відповідально голосувати на виборах. Відео

До програми обох концертів увійшли хіти «Океану Ельзи», композиції Queen і Joe Cocker. Сам Святослав Вакарчук майже всі пісні акомпонував за роялем. Унікальне світлове шоу для програми розробив литовський художник-освітлювач Арвідас Буінаускас.

Глядачі могли почути такі популярні пісні, як «Обійми», «Веселі, брате, часи на стали», «Моя маленька незалежність», «Я не здамся без бою», «Така, як ти» та інші.

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» уже 25 років тішить львів’ян якісною класикою. «Віртуози» є музичною візитівкою міста і завжди вражали дуже насиченою та різноманітною програмою — від камерної музики до великих вокально-симфонічних полотен, від бароко до джазу, від музики західноєвропейських класиків до творів метрів сучасної української музики.

Фото Вікторії Квітки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!