Політична реклама

Яблука в Україні подорожчали через скорочення запасів

1176 0
Скорочення запасів яблук в Україні, про який в кінці минулого тижня повідомляли багато садівників країни, відбилося на цінах продукції.

Більшість господарств уже підвищили ціни на наявні запаси продукції, основну частку яких становили сорти Ренет Симиренка, Голден Делішес (Golden Delicious) і Айдаред (Idared), - пише Вкурсе.

При цьому садівники відзначають, що попит на сорти Голден Делішес (Golden Delicious) і Ренет Симиренка є найбільш високим, тому ціни на ці яблука підвищилися до 5,5-7 грн / кг (0,53-0,68 євро / кг) в залежно від калібру і якості.

Найгірше, за оцінками виробників, продавався сорт Айдаред (Idared), тому ціни на ці яблука, якщо і змінювалися, то тільки в раніше встановленому діапазоні — 4,5-5 грн / кг (0,44-0,48 євро / кг ).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!