Як безконтактно оплачувати проїзд в електротранспорті. Підбірка сервісів

2165 0
Управління ІТ підготувало підбірку корисних сервісів, які допоможуть мешканцям уникнути контакту з готівкою.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Через карантин у Львові радять утриматись від поїздок у громадському транспорті, водночас якщо така потреба є, просять скористатися безконтактним способом оплати й не купувати квиток у водія.

Проїзд в електротранспорті можна оплатити через SMS для абонентів Lifecell, Київстар та Vodafone, через додаток EasyWallet чи через QR-коди (для власників додатку Приват24) та безконтактною оплатою банківською карткою у терміналах.

Читайте також: Львів під час карантину та заборонені масові заходи і транспорт

Можна придбати електронний проїзний на день, місяць чи квартал безпосередньо на сайті «Львівелектротрансу»

А для того, щоб не очікувати транспорт на зупинці, львів'янам радять відстежувати місцезнаходження транспорту в режимі реального часу через сервіси: EasyWay, CityBus Львів, Lviv Router, Львівський транспорт онлайн, Mapalet.lviv Lviv Transport Tracker, чатбот LvivCityHelper у Facebook, Telegram або за допомогою SMS, QR коду, сайту lad.lviv.u

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!