Як уникнути грабежу при використанні банкомату. Інфографіка

2256 1
Національний банк України радить українцям бути уважними при знятті готівки в банкоматах, оскільки саме ця фінансова операція найчастіше привертає увагу шахраїв.
фото: newsbabr.com

фото: newsbabr.com

 Банкоматами продовжує користуватися велика кількість українців. За дев’ять місяців поточного року було здійснено 495 млн. операцій з отримання готівки із застосуванням платіжних карток на загальну суму понад 597 млрд. грн.

Нагадаємо, нещодавно львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» закупило 2 паркомати, загальною вартістю понад 200 тис. грн, розраховуватись у яких можна банківськими картками. Наразі вони вже працюють у тестовому режимі. Як відзначає керівник підприємства Олег Береза, у Львові такі паркомати – перші в Україні.

Джерело: news.finance.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
17 Листопада, 2015 13:25
Коломієць Зробіть будь-ласка нормальне оформлення інфографіки, стискати картинки по ширині не є добре
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!