Як варто дезінфікуватися після повернення з вулиці

3732 0
За можливості радять обробити поверхню того, що брали з собою на вулицю, за допомогою дезінфектора.
Фото: estet-porta

Фото: estet-porta

Львів’ян закликають бути уважними до всіх деталей та пояснюють, як захищати себе від вірусів, заходячи додому. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

По-перше, коли заходите додому, нічого не торкайтеся. Зніміть взуття. По-друге, залиште свій верхній одяг, сумку, гаманець, ключі та інше біля входу.

Читайте також: Коронавірус в Україні. Як правильно користуватися антисептиком

За можливості радять обробити поверхню того, що брали з собою на вулицю, за допомогою дезінфектора. Окрім цього, слід прийняти душ. Якщо нема на це змоги, то промити всі відкриті зони – руки, обличчя, зап’ястя, шию, водою з милом.

Далі слід продезінфікувати телефон та окуляри водою з милом або спиртом. Якщо маєте домашнього улюбленця, з яким гуляли, то варто продезінфікувати його лапи.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 березня, з опівночі у Львівській області ввели режим надзвичайної ситуації. Що таке режим надзвичайної ситуації та як він вплине на життя львів'ян, читайте у роз'ясненні від Tvoemisto.tv.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!