Як бізнес у Львові може допомогти безпритульним?

1792 0
З настанням холодної пори року дуже актуальним стає питання забезпечення бездомних теплим та чистим місцем для ночівлі, гарячим харчуванням та теплим чистим одягом. Як львівський бізнес може долучитися до допомоги бездомним?
Фото: followingthebliss.wordpress.com

Фото: followingthebliss.wordpress.com

У Львові вже декілька років функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, який є єдиною міською бюджетною установою, де надають соціальні послуги людям, які опинились на вулиці. Тут вони можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, скористатись санітарно-гігієнічними послугами, поїсти та змінити одяг. Центр звертається до всіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих із закликом, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів, одягу, взуття, гігієнічних засобів, рушників, які так необхідні в холодну пору року львів’янам, яким нікуди йти, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Взимку щодня в установі ночує до 50 бездомних, інколи й більше. У кожного з підопічних Центру своя життєва історія та дорога сюди, але всі вони потребують допомоги в забезпеченні першонеобхідним, потребують імпульсу покинути це соціальне середовище і вернутись до нормального життя. Тому ми будемо вдячні за будь-яку допомогу і підтримку», – розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб отець Олег Федоренко.

З питань співпраці – звертатись у Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян: тел.: 2331479 або 2331049, адреса: вул. Кирилівська, 3а.

Читайте також: Як допомогти безпритульним у Львові. Перелік речей

Довідка: Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і реєстрацію переважного місця перебування, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!