На правах реклами

Як благодійні фонди при школі чи садочку допоможуть уникнути поборів? Відео

1968 0
Щоб покращити ситуацію у школах та садочках з неконтрольованим рухом готівки, активісти Української Галицької Партії пропонують запровадити міні-реформу, яка допоможе заборонити рух готівки у школах а також надати більше повноважень батькам.
фото: persha.kr.ua

фото: persha.kr.ua

Щомісяця батьки у садочках та школах змушені доздавати незрозумілу суму на рушнички, побутову хімію, ремонт, вікна, тощо. Українська Галицька Партія пропонує створити батьківські фонди. До цього завдання у партії підійшли дуже серйозно. Документ писали аж 2 місяці та консультувались із заступником міністра освіти та науки Павло Хобзеєм.

Читайте також: Львів’ян закликають не здавати готівку в школах та садках

Вже готове положення депутат Львівської міської ради Ігор Дякович подав на розгляд міському голові та до Секретаріату ради. Детальніше дивіться у відео:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!