На правах реклами

Як боротись зі страхом при торгівлі на валютному ринку

1542 0
Торгівля на валютному ринку Форекс вимагає від трейдера не тільки глибоких знань у сфері аналізу і фінансових відносин, але ще й змушує його активно працювати, піддаючи ризику власні заощадження. І якщо остання якість у трейдера страждає, він починає хвилюватися при укладанні угод, і домогтися успіху буде вкрай проблематично.
фото: thelastamericanvagabond.tumblr.com

фото: thelastamericanvagabond.tumblr.com

А як ви себе почуваєте, розпоряджаючись великими сумами за умови, що на ринку постійно змінюються настрої, котирування валют піддаються сильній динаміці? Напевно новачкам доводиться відчувати цілий спектр суперечливих емоцій, головними з яких є, безумовно, страх і тривога. Але якщо ви твердо вирішили стати успішним трейдером, домогтися певних успіхів на Форексі, доведеться прямо зараз почати рішучу боротьбу зі своїми психологічними слабкостями.

Головні правила успішної торгівлі

Для початку потрібно спробувати свої сили на demo sąskaita після чого переходити на торгівлю реальними грошима. Основним запорукою успіху у валютному трейдингу є своєчасне закриття і відкриття угод. Тому, коли гравці помиляються  в підборі моменту, їм загрожує фінансовий та психологічний збиток, після якого дехто не може відновитися. Практично всім досвідченим гравцям доводилося пропускати великі тренди і довго тримати вигідну ціну. Однак цей негативний досвід повинен лише навчити вас уникати подібних помилок і вести більш розумну торгівлю.

Зрозуміло, що несвоєчасний вихід/вхід на ринок може коштувати великої суми грошей. Однак відсутність самовладання робить не менший вплив на результативність торгівлі. Тільки згадайте, які втрати вам доводилося нести в той час, як ви утримували занадто довго лот при падінні ціни на валюту. Аналогічно і установка маленького стоп-лосс перед зростанням ринку веде до суттєвого зростання ваших збитків. Але ті гравці, хто вміє зберігати холоднокровність, напевно краще розуміють ринок і вибирають відповідні моменти для виходу з угоди перед тим як почнуть зазнавати збитків.

Страх в торгівлі

Страх – ось головна причина більшості невдач, які переслідують як новачків, так і досвідчених гравців на ринку forex lietuva. Трейдери не можуть подолати власну тривожність, тому починають робити необдумані вчинки, виходять на ринок не в той час і залишають його після того, як вже понесли фінансові втрати. Але коли ви зрозумієте природу власного страху, почнете використовувати його собі на благо, це тільки зробить вас сильніше, дозволить укладати більш вигідні угоди, вільно розпоряджаючись наявними грошима. Але важливо розуміти, що боротися зі страхом також безглуздо, як і піддаватися йому. Ваше головне завдання – навчитися розуміти і враховувати його вплив у власній стратегії.

Тому, грамотно складений план торгівлі дозволить однаково успішно заробляти як у сприятливі моменти, так і у важкі періоди. Навчіться тримати удар і з розумінням ставитися до збитків. Після чого успіх на ринку Форекс не заставить себе довго чекати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!