Як брендуватимуть львівський транспорт

2685 0
Цього року у Львові визначать загальний бренд для львівського транспорту, базовим кольором якого має стати жовтий.
Фото: transmissia.net

Фото: transmissia.net

У Львові оголосять конкурс на брендування громадського транспорту міста. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

«Попередньо конкурс буде проходити у три етапи. Роботи фіналістів виставлятимуть на громадські обговорення, втім переможця визначатиме спецкомісія», — розповів він.

Читайте також: У Львові презентували оновлений логотип міста. Візуалізація

За його словами, базовим кольором має стати жовтий, а пропоновані елементи брендування мають стати продовженням загального промоційного логотипу міста.

«Зараз готують всю документацію. За два-три тижні розпочнемо конкурс. На саму розробку бренду і проведення конкурсу виділятимуть 4-5 тижнів. Загалом процес може зайняти до трьох місяців», — уточнив Андрій Білий.

У коментарі Tvoemisto.tv  він додав, що рекламу на громадському транспорті також мають впорядкувати. Зокрема для ділянок брендування мають звільнити передню та задню частини транспорту, а також прибрати рекламу із вікон.

«Якийсь рухомий склад лишатимемо під рекламу, але передню і задню частини будуть лишати під брендування. Втім загалом воно може покривати всю площу», — додав заступник керівника департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Як може виглядати електронний квиток у Львові

Додамо, що згіно з умовами новго конкурсу перевізників, управління транспорту ЛМР визначило місця для розміщення реклами. Зокрема рекламу дозволено розміщувати у нижній частині зовнішнього корпусу автобуса під вікнами.

Нагадаємо, брендувати весь громадський транспорт Львова планували до Євро-2012. Потім про однакове для всіх ознакування трамваїв, тролейбусів та автобусів заговорили у 2014 році, коли винесли на громадські обговорення проект рішення щодо брендування та розміщення реклами у транспорті. Завершився конкурс ідей на ознакування у серпні 2015 року. Тоді визначили, що громадський транспорт розфарбують у зелений, помаранчевий та білий кольори. Втім до реалізації проекту так і не дійшли.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!