Як Брія Блессінг дарувала львів’янам «Світло». Фото

2989 0
Українська співачка американського походження Брія Блессінг 14 січня виступила у Львові з концертом «Світло». Захід став частково благодійним, завдяки діаспорі в Америці і Данії 70 квитків отримали бійці, сім’ї загиблих, а також люди з особливими потребами. Tvoemisto.tv пропонує переглянути, як це було.

Брія розповла, що хотіла, аби з її концерту кожен повернувся додому зміненим. Тому й програму підбирала особливу: зазвучали відомі з дитинства англомовні колядки – «Тиха ніч», «Земле радій», «Чи знала Ти, Маріє?», також й українські. Помічницею Брії на сцені стала її гітара, з якою торік вокаліста об’їздила зону АТО, даючи концерти бійцям. Інструмент раритетний – з автографами воїнів.

Після концертів на сході Брія гастролювала рідною Америкою. Тоді зібрала близько $50 тис. для наших воїнів. Тож і цей четверговий концерт в Event-hall «КІНО» частково буде благодійним. «Долучилася до концерту діаспора в Америці і в Данії. Вони хотіли б прийти на концерт. Але оскільки не зможуть, то купили квитки, щоб ми роздавали їх іншим людям», – розповіла Брія Блессінг.

Фото Петра Ткачишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!