На правах реклами

Як буде виглядати Айфон 13

3936 0
У вересні ми отримаємо революційно новий смартфон, але з добре знайомим за попереднім поколінням дизайном. Він стане ще красивішим, зручнішим і міцнішим за свого попередника.

Новий Айфон 13 представлять вже у вересні 2021 року. Після старту продажів його можна буде купити в інтернет-магазині eStore. Однак все ще точно невідомо, як він виглядатиме. У мережі є чимало креслень і фотознімків, передрелізних зразків, які відкривають завісу таємниці.

Загальний вигляд

За інформацією від інсайдерів з Twitter, недавно виготовлені в «Еппл» прототипи телефонів Apple 13-го покоління виглядають практично так само, як і моделі попередньої генерації. Вони виконані з алюмінію і загартованого скла в дусі мінімалізму. У них ті ж габарити, як і у представників попередньої лінійки. Але через розміщення більшого акумулятора Айфон 13 стане трохи товщий за свого попередника.

Нещодавно в інтернеті з'явилися зображення переднього скла нового айфона. На них видно, що бренд вирішив трохи змінити місце розташування динаміка, злегка піднявши його над об'єктивом фронтальної камери. Верхня частина вирізу (так званий чубчик) завдяки модернізованій системі Face ID і додаванню Touch ID стане помітно меншою. Це не може не радувати багатьох шанувальників смартфонів «Яблука», яких обтяжували занадто великі розміри цього елемента конструкції девайса.

Але слід розуміти, що це лише початкові прототипи пристрою і виробник може в подальшому не один раз переробити дизайн. Однак істотних змін навряд чи варто очікувати, оскільки в такому випадку компанії доведеться надовго відкласти презентацію свого нового творіння.

А ось що точно буде, так це нові кольори корпусу. За даними інсайдерів, Apple планує представити телефон в жовтому, червоному, блакитному, зеленому. Також будуть пропонуватися моделі в класичних кольорах, таких, як сірий і золотий.

Також ходять чутки, що всі моделі 13-й лінійки отримають великий сенсор основної камери, що підштовхне виробника вибрати діагональний варіант розташування об'єктивів. Крім того, слід очікувати на появу камери з автофокусом, що дозволить створювати фото і відео, які за своєю якістю не поступатимуться того, яке створюється за допомогою професійного обладнання.

Порта Lightning не буде?

Створення Айфона, позбавленого будь-яких портів, – давня мрія розробників. І судячи з чуток, в поточному році їм вдасться реалізувати цей задум. Раніше інформацію про це розповсюдив відомий інсайдер Проссер, а після – підтвердив ряд авторитетних аналітиків.

Тому цілком можливо, що iPhone 13 взагалі не матиме будь-яких портів, а зарядка батареї буде здійснюватися за допомогою бездротового ЗУ MagSafe. Але варто зауважити, що Apple не збираються додавати цю зарядку або адаптер живлення у комплект свого нового телефону. Так що зарядний пристрій доведеться купувати окремо.

До слова, через раніше опубліковані вимоги Європарламенту всі виробники комплектуючих зобов'язані оснащувати свої нові пристрої портами USB-C. При цьому Apple протягом довгого часу відстоювала Lightning, і навряд чи американський бренд цього разу змінить рішення. У той же час деякі аналітики стверджують, що поки компанія не готова приступити до випуску телефонів без портів. Вони впевнені, що такі апарати з'являться не раніше 2022 року. Що ж, час покаже, хто виявиться правим.

Передня панель

Практично вся фронтальна частина буде зайнята 6,1-дюймовим енергоефективним LTPO-дисплеєм, який забезпечить відмінну передачу зображення під будь-яким кутом. Ефективний захист екрану від пошкоджень гарантується новим керамічним покриттям. Воно не дасть відбиткам і слідам шансу залишитися на поверхні апарату, що істотно полегшить підтримку його в чистому вигляді.

Якщо всі наведені вище чутки виявляться вірними, то у вересні ми отримаємо революційно новий смартфон, але з добре знайомим за попереднім поколінням дизайном. Він стане ще красивішим, зручнішим і міцнішим за свого попередника.

 
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!