Львів'ян запрошують на курси про стосунки: як долучитись?

3640 0
З 9 до 28 червня неодруженим парам у Львові допоможуть зрозуміти, з чого починаються стосунки та які проходять етапи: чого ми очікуємо одне від одного, як реагуємо на різні обставини, а найважливіше – як навчитись стосунки будувати та долати перешкоди. Організатори ставлять собі за мету допомогти молодим людям краще зрозуміти себе та кохану особу, а також підготуватись до подружнього життя.
фото: vklik.org.ua

фото: vklik.org.ua

Сімейний центр храму Преображення та соціальна ініціатива «Хтось не зробить» запрошують неодружені пари на інтенсивний курс «Історія наших стосунків», в якому, поміж іншим, обговорені будуть наступні питання: Як ми обираємо нареченого/наречену? На чому базується наш вибір? В чому небезпека несвідомого вибору? Як розвиваються наші стосунки (етапи: Я, Ти, Я + Ти, Ми) Як батьківська сім’я впливає на нас та на наші стосунки з подругом? Психологічні особливості чоловіків та жінок (подібності та відмінності), а також усі нюанси (особливості спілкування, ставлення до різних справ, конфлікти) з цим пов’язані. Різні аспекти подружньої зрілості та їх значення для стосунків. Особистісна зрілість та її критерії (розвиток певних особистих якостей).  Вміння любити - вроджене чи набуте?  Психологічні аспекти життя в подружжі (або як в подружжі бути щасливими).

Також учасники курсу обговорять значення шлюбу, його походження та мету.

Окремо запланований одноденний похід в гори, який дозволить не лише провести приємний час в чудових українських Карпатах, але й навчитись парам взаємодіяти у незвичних обставинах. А на завершення курсу передбачається фотосесія для кожної пари.

Проведуть курс: Психолог, сімейний консультант Наталка Ільчишин; Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Ростислав Пендюк; Тренер та гірський провідник Євген Фєдєчкін; Фотограф Ліля Возняк.

Курс проходитиме у центральній частині міста. Зустрічі відбудуться 9, 14, 16, 21 та 23 червня о 19.00. Виїзд у гори 28 червня на цілий день.

Для участі обов’язкова реєстрація:  http://goo.gl/forms/fMjGOO97eQYZEki62

Довідки за телефоном: 0973856415 ; 0638619392

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!