Як часто миють львівські трамваї та тролейбуси

2229 1
Повністю прибирають салон лише раз на тиждень під час технічного обстеження.

Львів’янин Ігор Труш зареєстрував петицію про клінінг у міському електротранспорті. За його словами, транспорт не прибирають та не дезінфікують.

Читайте також: Як у Львові миють трамваї та тролейбуси. Фото

Речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар у коментарі Tvoemisto.tv пояснив, що вологе прибирання трамваїв і тролейбусів відбувається щоночі. Повністю прибирають салон лише раз на тиждень під час технічного обстеження. 

Під час повного прибирання миють підлогу, сидіння, поручні та вікна, а також дезінфікують салон загалом.

Читайте також: Львів не збирається купувати вживані трамваї з Лейпцига

Нагадаємо, у 2015 році у Львові закупили нове обладнання для миття тролейбусів і трамваїв.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.



Читайте також:
16 Серпня, 2019 12:33
уважний читач а мають це робити щодня, ледацюги
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!