Як далі розвиватися бізнесу гостинності і подій в час пандемії

1745 0
Дискусія транслюватиметься у прямому ефірі на Tvoemisto.tv.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

В Україні пандемія Covid-19 триває вже майже 6 місяців. Різке збільшення кількості хворих спричинило чергове посилення карантинних обмежень, тому сфера гостинності та подій знову опинилася в дуже складних умовах.

Креативним власникам та менеджерам компаній потрібно не просто втримувати бізнес на плаву, а й розвиватися у нових умовах.

Tvoemisto.tv організувало онлайн-дискусію з бізнесменами на тему «Як далі розвиватися бізнесу гостинності і подій в час пандемії».

Дискусія відбудеться сьогодні, 10 вересня, о 17.00 годПереглянути її можна буде на сторінці Tvoemisto.tv у Фейсбук та Ютуб-каналі, а також на сайті.

Учасники дискусії:

  • Іоланта Пришляк – заступниця генерального директора Львівської національною філармонії та керівниця правління оркестру INSO Lviv;
  • Софія Челяк – програмна директорка 27 Львівського міжнародного BookForum;
  • Наталія Горбачевська – виконавчий директор Leopolis Jazz Fest;
  • Іван Кардаш – керівник ДКЦ Архистратиг, співзасновник мережі стоматологічних клінік «Смайлик»;
  • Ростислав Кулик – засновник сервісу з продажу квитків на концерти і фестивалі Gastroli.ua;
  • Денис Ринський – засновник команії Global Events;
  • Володимир Глащенков — голова наглядової ради ТМ «Молокія».

Проєкт «Підтримка українського бізнесу в час кризи» виконується медіа-хабом "Твоє місто" у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ в рамках Проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!