Як дістатись на концерт пам’яті Кузьми у Львові: все про рух транспорту

6847 0
У неділю, 21 червня, у зв’язку із концертом-триб’ютом пам’яті Андрія Кузьменка рух громадського транспорту, що курсує до «Арени Львів», продовжили. Також поціновувачі творчості Кузьми зможуть дістатись на концерт шатл-басами.
фото: spalace.com.ua, lvivexpres.com

фото: spalace.com.ua, lvivexpres.com

У неділю, 21 червня, маршрутки № 3А, 10, 45 та 40 курсуватимуть до 02:00 години. Також продовжили рух тролейбусів № 25, 3 та 20.

Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які з 18:00 до 20:00 год відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення концерту з 23:15 до 01:00 год автобусами можна буде дістатись від вул. Стрийської (перехрестя з вул. Сокільницькою) - до площі Є. Петрушевича та  від вул. Вернадського (8-ма дорога) до кінотеатру. ім. О. Довженка, інформують організатори концерту - компанія "SUSY Production". 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!