Як дістатися зі Львова до Берліна за 14 євро? 2 маршрути

24329 0
Лоу-кости зі Львова літають далеко не до всіх міст Європи, які хотілося б відвідати. Як дешево та зручно дістатися до Берліна? А як це зробити за 14 євро?
Фото: swingtimetravel.ru

Фото: swingtimetravel.ru

Видання 1001idea.tk дізналось, як потрапити у Берлін, витративши при цьому мінімальний бюджет. Є два варіанти такої подорожі: за 14 і за 16 євро (Львів-Берлін, близько 16 годин у дорозі та вільний час у Варшаві).

І варіант. Про те, як доїхати до Вроцлава, можна дізнатися тут: дістатися зі Львова до Вроцлава за 5 євро.

Наступні дії такі:

– з Вроцлава до Берліна ми сідаємо на Polskibus, який за 4 години 25 хвилин довозить нас до німецької столиці. Вартість – 3,58 євро (за даними meinfernbus.de) або ж 15 злотих (на сайті polskibus.pl).

Підсумок часу: 11 годин (Львів-Вроцлав) + прогулянка та ночівля у Вроцлаві + 4 год. 25 хв (Вроцлав-Берлін) = 15,5 годин у дорозі + ночівля.

Підсумок коштів: 23 грн (Львів-Шегині) + 2,5 злотих (Шегині-Перемишль) + 10,5 злотих (Перемишль-Жешув) + 1 злотий (Жешув-Вроцлав) + 15 злотих (Вроцлав-Берлін) + ночівля та сніданок (124 грн або майже 7 євро) = лише 15,5 євро (якщо ви дуже передбачливі і бронюєте квитки за 2 місяці).

З розрахунку: 1 євро=17 грн

ІІ варіант. Про те, як доїхати до Жешува, ви можете дізнатися тут: дістатися зі Львова до Жешува за 19 злотих (або 4,5 євро).

Наступні дії такі:

– з Жешува до Варшави Polskibus за умови раннього бронювання (хоча б за місяць) пропонує нам ціну 10 злотих, тривалість переїзду – 5 год. 30 хв;

– з Варшави до Берліна пригадуємо про дві акції від Ecolines i Simple Express. На одному з цих сайтів купуємо квиток за 7 або 8 євро і за 6 год. 50 хв. (можна через ніч, що дозволяє погуляти день по Варшаві), прибуваємо до Берліна.

Підсумок часу: 11,5 годин (Львів-Варшава) + 6 год. 50 хв (Варшава-Берлін) = 17,5 годин у дорозі.

Підсумок коштів: 23 грн (Львів-Шегині) + 2,5 злотих (Шегині-Перемишль) + 10,5 злотих (Перемишль-Жешув) + 10 злотих (Жешув-Варшава) + 7 євро (Варшава-Берлін) = лише 14 євро (якщо ви дуже передбачливі і бронюєте квитки за 1-2 місяці).

З розрахунку: 1 євро=17 грн

Ціни взяті з урахуванням знижок, а значить, завчасно і у вечірній період. При розрахунку конкретних дат ціни можуть варіюватися, але знаючи про лоукост-автобуси і лоукост-авіалінії, зекономити можливо, і суттєво.

Проживання у Берліні. Booking.com пропонує кімнату на дві особи за 362 грн за ніч на січень 2015 року. Це не найдешевша пропозиція, але поцікавившись списком дешевих пропозицій готелів по Європі, можна знайти щось вигідніше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!