То хто там йде? 5 несподіваних відповідей про вашого кандидата. Онлайн-тест

8935 0
Чи знаєте ви, чим займаються, що говорять в програмах та з якими партіями пов’язані кандидати у нардепи від 115, 116, 117 округів у Львові?
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Протягом виборчої кампанії медіа-хаб «Твоє місто» розповідав читачам про кандидатів-мажоритарників усіх виборчих округів на території Львова: 118 округ, 117 округ , 116 округ, 115 округ. А наші експерти проаналізували програму кожного з них — у 118-му окрузі, 116-му окрузі, 115-му окрузі, 117 окрузі.

Читайте також: Усе про програми партій в один клік. Експретний аналіз

Тепер пропонуємо перевірити, наскільки добре ви орієнтуєтесь в кандидатах і чи готові до голосування 21 липня. Пропонуємо перейти за лінком і пройти онлайн-тест. 

Гру/тест підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Прозорі вибори. Аналіз та медійне висвітлення програм і публічних заяв кандидатів у народні депутати України» та за участі експертів проєкту «Свідомі вибори».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!