Як доїхати в неділю на концерт «Океану Ельзи» у Львові?

4415 1
24 серпня, до Дня Незалежності, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт українського гурту «Океан Ельзи». Для зручності львів’ян і гостей міста, що підуть на концерт, буде продовжено час руху громадського транспорту, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути «пл. Петрушевича – пр. Вернадського» та «Кінотеатр ім. Довженка – пр. Вернадського».
Фото: okeanelzy.com

Фото: okeanelzy.com

Для забезпечення комфортного доїзду глядачів на стадіон буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси №3А, 10, 25, 40, які курсують до ТЦ King Cross, тролейбуси №3, 20, 25, які курсують до Автовокзалу) та продовжено графік їх роботи. Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Штатні тролейбуси №№3, 20 і 25, які курсують до автовокзалу, будуть посилені трьома одиницями на кожен маршрут у вечірній час. Штатні автобуси, які курсують до ТЦ King Cross, будуть також посилені: № 3А на 4 додаткові автобуси, №10 – на 3 автобуси, №25 – на 4 автобуси, №40 – на 4 автобуси», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир.

Також буде додано два експрес-маршрути від пл. Петрушевича до пр.Вернадського та від пр. Червоної Калини (кінотеатр ім. Довженка) до пр.Вернадського. Експрес-маршрути курсуватимуть з 17:00 до 20:00 (до концерту) та після закінчення концерту – до 02:00.

Крім того, організують виїзд зі стадіону волонтерів та стюардів.

«На цей масовий захід залучать близько 700 стюардів, волонтерів. На їхній вивіз ми спланували п’ять автобусів на 02:00. Один автобус буде їхати за маршрутом: Дорога №7 біля західної трибуни стадіону до кінотеатру ім. Довженка. Два автобуси – від західної трибуни, дорога№7 до центру міста – площі Петрушевича. І два автобуси – також від дороги№7 до приміського залізничного вокзалу. До 2:00 продовжено рух усіх автобусів у цьому напрямку», – додав Віктор Щир.

Початок виступу заплановано на 20.00, однак вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим раніше.

«Концерт розпочинається о 20:00. Просимо львів’ян і гостей міста приходити раніше, всі входи на стадіон будуть відкриті з 18:00. Якщо ж усі прийдуть перед самою подією, то концерт вчасно не розпочнеться. Ми рекомендуємо брати з собою мінімальну кількість великих, об’ємних речей», – розповів директор з маркетингу компанії SUSY Production Тарас Яценко.

З його слів, дітям до 7 років дозволено вхід без окремого квитка. У фан-зону дітям до 16 років вхід заборонений.

«На входами до фан-зон і до секторів будуть великі банери, вказівники, вони також будуть і навколо стадіону, тому прохання бути уважними і звертати на це увагу. Очікуємо на понад 40 тис. людей. Квитків уже практично не залишилося у продажу», – розповів Тарас Яценко.

Читайте також: День Незалежності у Львові: 5 подій, які варто відвідати

 


Читайте також:
24 Серпня, 2014 22:16
Alex G. Знову початок о 22:00 :(
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!