Як доїхати зі Львова до Вільнюса за 24 євро?

7399 0
Як порівняно недорого дістатися зі Львова до Вільнюса? Для цього обираємо маршрут Львів-Варшава-Вільнюс. Дорога всього з одною пересадкою та жодних піших переходів у Шегинях.
Фото: go2yourdream.com

Фото: go2yourdream.com

Автобус, що вирушає від головного залізничного вокзалу у Львові, прямує до Рави-Руської з її новим коридором пропуску транспорту, пише 1001idea.tk.

Ось як виглядатиме маршрут:

1. Львів-Варшава. Вартість автобуса коливається в межах 20 євро, тривалість поїздки – 12 годин (з урахуванням того, що 1 годину ми економимо на переведенні стрілки).

Водночас Infobus.eu пропонує ціну на такий же автобус у 315 грн (близько 16 євро), тривалість поїздки – 11 годин.

2. Варшава-Вільнюс. Якщо вирушити автобусом о 9:40 та прибути до Варшави о 20:40, ми матимемо ще кілька годин, аби поїсти і пересісти на автобус Simple Express до Вільнюса. Тривалість поїздки: 8 годин. Вартість – трохи більше 8 євро. Автобус, звичайно, набагато комфортніший за Львів-Варшаву. Плюсом нічного переїзду може бути те, що ви зекономите на ночівлі.

Український автобус прибуває на станцію Варшава-Західна – звідти ж ви пересідаєте на автобус Варшава-Вільнюс.

Хоч мережа вокзалів Варшави розкинута по місту відносно невеликим діаметром, видання радить завантажити на смартфон чи планшет карти Google Maps чи Maps With Me, щоб у випадку, якщо автобус прибуде не на потрібну станцію, ви могли швидко знайти напрямок пересадки.

У Варшаві на пересадку ви матимете рівно 3 години.

Підсумок подорожі Львів-Вільнюс:

час в дорозі – 20 годин

вільний час – 3 години у Варшаві

витрати – 24,3 євро.

Читайте також: Як дістатися до Праги за 15 євро та до Берліна – за 14 євро


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!