Як доїхати зі Львова до Вроцлава за 1 євро: новий рейс від кордону

12735 0
Відтепер автобуси курсуватимуть з польського прикордонного села у Варшаву, Краків, Вроцлав та Лодзь.
Фото: lowcostavia.com.ua

Фото: lowcostavia.com.ua

Польский лоукост-перевізник Neobus.pl з 1 грудня запустив нові рейси від польского села Медики, що розташоване на польській стороні пішого переходу Шегині – Медика. Про це повідомляє сайт lowcostavia.com.ua.

Нові рейси курсуватимуть через Перемишль та Жешув у Варшаву, Краків, Вроцлав. Квитки вже можна придбати на сайті перевізника. Їх ціна починається від 2 злотих (1 злотий за квиток і ще 1 – за бронювання). Таких квитків є по кілька на рейс. Далі клієнтам пропонують квитки по 6 злотих (5 – за сам квиток, 1 – за бронювання), потім залишаються вже дорогі квитки.

Найдешевший спосіб дістатися пішого кордону з Польщею для львів’ян – скористатися електричкою сполученням Львів – Мостиська 2 – Держ.кордон за 14 грн. Разом з мінімальною ціною на квитки, вартість подорожі може обійтися не більше, ніж у 30 грн. (1 євро) в одну сторону.

Читайте також: Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад

Рейси виконують двічі на день, відправлення з Медики о 10:00 та о 16:10, з Перемишля о 10:20 та о 16:30 за польським часом. Зворотні рейси прибувають у Перемишль о 6:20 та 15:45, у Медику о 6:40 та 16:05.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!