Львів’ян просять допомогти безхатькам. Як долучитись

1960 0
Львів’ян закликають допомагати бездомними знаходити пункти обігріву та приносити теплі речі у Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

У зв’язку з погіршенням погоди та значним зниженням температури, львів’ян закликають допомагати бездомним особам знайти пункти обігріву, а також повідомляти до Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян про місцеперебування бездомних громадян.

 

 

Наразі у Львові цілодобово діють пункти обігріву на вул. Кирилівській (де є відділення й нічного перебування), Личаківській, 56, Сербській, 15 та Городоцькій, 163а. У пунктах можна зігрітися гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування. За необхідності можна взяти й теплий одяг.

Повідомити про місцеперебування бездомних людей можна за телефоном 233 14 79 або 233 10 49. Небайдужі львів’яни можуть приносити теплий одяг – светри, штани, куртки та взуття середніх розмірів, особливо чоловіче. Також – білизну, шкарпетки, тощо. Речі можна приносити за адресою: вул. Кирилівська, 3-а (бічна Шевченка). Телефон: 233-14-79.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!