Як допомогти безпритульним у Львові. Перелік речей

3772 0
Через похолодання у Львові стало актуальним питання забезпечення бездомних осіб місцем для ночівлі та теплим одягом. Впродовж 6 років у Львові в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а діє відділення нічного перебування, де можна переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами, поїсти і змінити одяг.
Фото: hear-the-world.com

Фото: hear-the-world.com

Працівники центру звертаються до неурядових організацій міста, а також львів’ян, з прохання допомогти забезпечити бездомних теплим одягом. Як повідомили tvoemisto.tv у Центрі обліку, наразі найбільше потрібні такі речі:

- взуття зимове чоловіче 40, 41 та 42 розмірів;

- чоловіча та жіноча тепла білизна і шкарпетки

- куртки чоловічі великих розмірів.

«Взимку щодня у відділенні нічного перебування ночує до 40-50 осіб, а в особливо холодні дні це число зростає. З початку роботи нашого Центру в ньому вже зареєструвалось близько 1,8 тис. осіб. Як показує статистика, у більшості випадків – це чоловіки (до 70 %)», - повідомили у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб.

Приносити речі можна за адресою: вул. Кирилівська, 3а


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!