Як допомогти пораненим від вибухів у Львові?

3171 0
Працівники міліції, котрі 14 липня отримали важкі поранення під час вибухів на дільничних пунктах міліції у Львові, досі перебувають у лікарні. Стан поранених стабільно важкий. Львів'ян просять долучатись до збору крові для міліціонерів. Також поранені потребують фінансової допомоги.
фото: wz.lviv.ua

фото: wz.lviv.ua

Лікарі діагностували у Романа Личака множинні осколкові поранення тіла та проникаюче поранення лівого ока. Діагноз Надії Андрухів – множинні поранення кишківника (частина кишківника видалена під час операції), роздавлення лівої нирки (видалена під час операції), переломи обох ніг (ліва нога ампутована нижче коліна), внутрішньочеревний крововилив та травматичний шок 4 ступеня.

Працівники органів внутрішніх справ Львівщини від вчорашнього дня здають кров для дільничних інспекторів міліції Надії Андрухів та Романа Личака. Також організовано збір коштів від усіх бажаючих надати матеріальну допомогу постраждалим під час вибухів. Просять долучатись небайдужих львів’ян.

Усі бажаючі можуть перерахувати кошти за такими реквізитами:

-          поповнення карткового рахунку «Юні Кредит Банк», НР 4874 1054 0534 3320, отримувач: Личак Володимир Дмитрович – батько Романа Личака.

-          поповнення карткового рахунку «Аваль Банк», НР 4149 5300 3993 6968, отримувач: Дідич Ірина Данилівна – мати Надії Андрухів.

Поранені правоохоронці отримають усі передбачені Законом виплати та компенсації, інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Нагадаємо, вчора, 14 липня, у місті спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулиці Плуговій та Липи, унаслідок чого постраждали двоє працівників міліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!