Як допомогти ЗСУ сьогодні. Підбірка волонтерських ініціатив

1264 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

Благодійний концерт «Дударик та друзі» на підтримку 24 ОМБР

Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» запрошує на мистецький марафон на підтримку ЗСУ. Усі кошти від продажу квитків скерують на безпілотний літальний апарат для 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила (24 ОМБр).

Організаторам вже вдалося зібрати 1,6 млн з необхідних 2-ох. Наразі  залишилось дозбирати 400 тис. грн.

Захід відбуватиметься 25 жовтня та 22 листопада у Театрі ім. Марії Заньковецької. У програмі - найкраще з репертуару Дударика і гостей, поезія, пісні та імпровізації.

Квитки можна придбати тут.

Мобільний оперативний штаб у бусі

Львівський волонтер Володимир Андреєв оголосив збір коштів для переобладнання автівки на унікальний штаб для розвідників. Волонтер планує забезпечити військових генератором, моніторами, принтером, столами та стільцями - усім необхідним для військових, які виконують розвідувальну роботу.

Володимир вже відкрив збір та намагається зібрати 300 тисяч гривень.

Долучитися до збору можна, надіславши кошти на банку тут. Користувачі Приватбанку можуть переказати кошти за реквізитами: 5363542603051781

Медичний захист для бійців

Благодійний фонд «Крила надії" розпочав волонтерський збір на забезпечення медичних потреб військових. Організатори хочуть придбати  усе необхідне для укомплектування аптечок захисників.

Допомогти в закупівля медикаментів можна за реквізитами: UA733052990000026007011001168

Для тих, хто перебуває закордоном є можливість переказати кошти тут.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!