Як допомогти ЗСУ сьогодні. Підбірка волонтерських ініціатив

1978 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

Пальне для військових

Благодійний фонд «Вільна ватра» оголосив збір на пальне для заправки машин, які вирушать за маршрутом Київ – Полтава – Кривий Ріг – Херсон – Київ. Завдяки попереднім зборам машини завантажать допомогою для мирного населення, що постраждало від окупантів, та військових ЗСУ.

Фонд просить усіх небайдужих допомогти фінансово або безпосередньо пальним. Долучитися до збору можна тут.

«Очі» для ЗСУ

Благодійний фонд «Hope.ua» збирає кошти на дрон MATRICE 30T. За допомогою цього дрону коригується робота артилерії і спалюється техніка ворога. MATRICE 30T запезпечує максимальну безпеку для того, хто ним керує, оскільки можна перебувати близько до тилу та не наражатися на небезпеку. Максимальний час польоту дрону – 41 хв, а швидкість – 23 м/с. Безпілотник може працювати у найсуворіших умовах та піднімається на висоту до 7 000 м над рівнем моря. Важливо, що дрон має-200 кратний зум та може стати очима для наших військових. 

Фонд планує зібрати 560 тисяч грн. Долучитися до збору можна тут.

Благодійний кінопоказ

У п’ятницю, 4 листопада, відбудеться благодійний показ фільму «За небокрай». Режисером фільму є львів’янин Лука Олексишин. Метою благодійного показу є збір коштів на Збройні Сили України.

Потрапити на показ можна, переказавши донат від 100 грн сюди. Ваше ім’я запишуть та додадуть у список гостей.

 

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!