Як допомогти ЗСУ сьогодні. Підбірка волонтерських ініціатив

1390 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: Instagram-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

Фото: Instagram-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

П'ять пікапів за намисто 

Львівська майстриня спільно з народними депутатами Верховної Ради організувала благодійний аукціон. Лотом стала згарда з яшми, венеціанських намистин та латуні. Стартова ціна намиста 1500 грн. Усі кошти планують використати на придбання 5 пікапів для військових ССО. Взяти участь в аукціоні можна в коментарях тут.

Авто для захисників 

Українці, що наразі перебувають у Польщі, створили благодійний фонд «Patrz Sercem» та збирають кошти на автівки для військових ЗСУ. Вони планують придбати для захисників Range Rover, вартість якого 3,5 тис. євро. Половину вартості автомобіля оплатить спонсор, а близько 2 тис. євро потрібно зібрати за два тижні. В цю суму вже входять додаткові витрати на документи, пальне та мінімальний сервіс. Долучитися до збору коштів можна, надіславши благодійний внесок за реквізитами: 

Моно: 5375414102465670

Для міжнародних переказів: 

PayPal: [email protected] 

Darowizna PKO BP 59102047950000940203964988 

Мегазбір на антидронові рушниці 

Сергій Стерненко у співпраці з фондом БОН запустив волонтерський збір на п'ять антидронових рушниць. Вони стануть корисними для воїнів ЗСУ у знищення БПЛА. Загальна сума за п'ять дронів Kvertus складає 2 425 000 грн. Пристрої планують відправити саме на ту ділянку бойових дій, де є найбільша насиченість ворожими БПЛА. Долучитися до благодійного збору можна тут. Люди, які перебувають закордоном, проте теж хочуть допомогти ЗСУ, можуть надіслати кошти сюди.

Збір-розіграш на підтримку ЗСУ 

Благодійні фонди «Royal Charity» та «World of future» разом із Michelle Andrade розпочинають благодійний збір-розіграш на підтримку ЗСУ, а також реабілітацію дітей, які постраждали від війни. Кожен, хто долучиться до збору коштів, матиме можливість виграти авто Merсedes G55. Для цього потрібно надіслати 300 грн на банку у Monobank.

 

Підготувала Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!