Як дорожчатиме світло. Повний графік підвищення тарифів

3220 0
Уже через місяць, із 1 квітня, в Україні почнеться період дворічного зростання цін на електроенергію для населення. За цей час, до березня 2017-го, світло подорожчає в 3,5 рази.
фото: sn.ua

фото: sn.ua

Відповідне рішення вчора вже затвердила Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Про це пише ТСН із посиланням на "Інтерфакс-Україна". На сьогодні середньозважений рівень тарифу для населення становить 35,58 копійки за кВт/год. А через два роки – 122,83 копійки.

Востаннє комісія переглядала тарифи на електроенергію для населення з 1 червня 2014 року, підвищивши їх на 10-40%, залежно від обсягів споживання. Максимальне зростання тарифів на електроенергію для населення на 40% було встановлено лише для тих, хто споживає понад 800 кВт/год. на місяць.

Також цього року українців очікує підвищення тарифів на газ і тепло. Але детального графіка і затверджених майбутніх тарифів ще не оприлюднили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!