Як ефективно вивчити іноземну мову: 4 ресурси з порадами

8187 0
Вивчати іноземні мови стає все простіше, для цього існує низка онлайнових ресурсів. Проте, як це робити максимально ефективно, щоб не покинути розпочату справу. Пропонуємо чотири ресурси, які допоможуть швидко запам’ятовувати слова та порадять, як вивчити нову мову.
Фото: wallstreetinsanity

Фото: wallstreetinsanity

Коли справа стосується вивчення нової мови, для максимальної ефективності важливо розробити стратегію навчання. Особливо, якщо ви робите це самостійно. Звісно, не існує універсального рецепту успіху для кожного, проте BritishCouncilUkraine пропонує кілька доволі простих прийомів, які вам обов’язково допоможуть

Як вивчати мови - поради від перекладачів TED

У блозі зібрали сім порад від семи спікерів відомої міжнародної платформи TedX. Використовуючи поради фахівців з перекладу можна швидко і з задоволенням вивчити нову для себе мову.

Прості, але дієві способи пам'ятати те, що вивчили

У матеріалі опубліковано п’ять простих, проте корисних практик, які можна використовувати, щоб пам’ятати матеріал, який ви уже вивчили. Поради можна використовувати також як вправи для покращення пам’яті.

Як швидко запам’ятати англійські слова?

Щоб вивчити англійську мову, треба постійно поповнювати свій лексичний запас, що не так вже й легко. На цьому україномовному ресурсі можна дізнатися, як правильно запам’ятовувати слова надовго. Для цього автор підготували дев’ять порад із правами для запам’ятовування.

Поради для швидкого вивчення мов від BBC

Як швидко і надовго запам'ятовувати інформацію, докладаючи мінімум зусиль? Кореспондент BBC Future зустрівся з групою вчених і чемпіонами світу із запам'ятовування та розпитав їх про найбільш ефективні мнемонічні прийоми. Використовуючи прийоми, які назвав у матеріалі автор публікації, можна легко, а головне швидко вивчити нову мову.

Читайте також: Топ-10 безкоштовних ресурсів для вивчення англійської

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!