Як ФОПам отримати 8 тисяч від держави. Інструкція

2325 0
Щоб отримати допомогу, слід мати відкритий банківський рахунок за стандартом IBAN.
Photo by Anastasiia Chepinska on Unsplash

Photo by Anastasiia Chepinska on Unsplash

Уряд прийняв рішення щодо надання матеріальної допомоги у розмірі 8 тисяч гривень застрахованим особам, які можуть втратити дохід через карантин. У Мінсоцполітики розповіли, як можна отримати 8 тисяч гривень, які пропонує держава та що для цього потрібно.

Читайте також: «Лишили нас без штанів». Львівські ресторатори вимагають скасувати локдаун вихідного дня

Зокрема, щоб отримати допомогу, слід мати відкритий банківський рахунок за стандартом IBAN, підключитися до порталу «Дія» та подати через портал заяву до 21 грудня 2020 року включно. 

Постановою Кабінету Міністрів “Про виділення коштів для надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних заходів» передбачили 13,7 млрд гривень із Фонду боротьби з Covid-19 для виконання виплат Пенсійним фондом України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!