Як і де львів'яни можуть отримати бустерну дозу вакцини від Covid-19. Пояснення

2304 0
Ревакцинацію в області вже зробили 433 людини.
Фото: Anna Shvets on Pexels

Фото: Anna Shvets on Pexels

Бустерну дозу на Львівщині почали робити наприкінці грудня. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv координатор з вакцинальної кампанії в Львівській області Олег Когут, ревакцинацію вже зробили 433 людини.

Щоб отримати бустерну дозу, потрібно звернутися до свого сімейного лікаря або відразу у центр чи пункт масової вакцинації від коронавірусу, де ви отримували перші дві дози. Повний перелік пунктів вакцинації на Львівщині та їхній графік роботи цього тижня можна переглянути за посиланням.

Читайте також: «Ми здолали майже 60% шляху в боротьбі з Сovid-19», – епідеміологиня Наталія Виноград

«Теоретично бустерну дозу мали б зробити набагато більше людей, але були вихідні та новорічно-різдвяні свята. Після свят мали б цифри зрости», – говорить він.

Водночас додаткову дозу вакцини від коронавірусу на Львівщині зробила 81 людина.

Нагадаємо, що одним із тих, хто вже вакцинувався втретє, є практикуючий психолог, сімейний медіатор, керівник духовно-психологічної порадні, отець Сергій Тихон Кульбака. Детальніше про те, кому потрібна бустерна доза вакцини від коронавірусу, навіщо вона, чим відрізняється від додаткової та що буде з сертифікатом, дізнавайтеся тут

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!