На правах реклами

Як і де у Львові вибрати якісну бруківку

6879 1
Компанія «Озон» пропонує кілька категорій бруківки, що підійде для різного виду мощення.
Фото: Озон

Фото: Озон

Вдало облаштовані прибудинкові території, паркові та садові доріжки, стоянки біля офісів та магазинів не лише викликають естетичне задоволення, але й мають практичне значення. Надійне покриття забезпечує зручне пересування пішоходів та транспортних засобів і, що не менш важливо для господарів, полегшує догляд за ділянкою. Найпопулярнішим матеріалом для покриття ділянок станом на сьогодні вважають бруківку. Причому, широко вживаними є абсолютно всі види бруківки. Поширеність у застосуванні цього покриття зумовлена багатьма перевагами, серед яких: 

  • бруківка є міцним матеріалом, стійким до зношення;
  • бруківка складається з елементів, які можуть бути рухомими один відносного одного, тож цілісність покриття зберігається навіть при надмірному навантаженні на поверхню;
  • різні види укладки бруківки та сучасні технології укладання бруківки дозволяють створити унікальний ландшафтний дизайн, який підкреслить вашу індивідуальність. Оригінальні візерунки з бруківки перетворять ваше подвір’я у справжній арт-об’єкт;  
  • бруківка бетонна має шорстку поверхню, що забезпечує зчеплення коліс транспортного засобу, тим самим створюючи сприятливе середовище для водія;
  • широкий асортимент цієї продукції на ринку дозволяє потенційним покупцям придбати товари відповідно до їхніх побажань, потреб та фінансових можливостей.

Одним із лідерів із виготовлення та продажу бруківки є компанія «Озон», яка вже тридцять років успішно розвивається на ринку будівельних матеріалів. Діяльність «Озон» охоплює сім областей Західної України і дев’ять регіональних представництв. Це одна з найбільших компаній України з виробництва бруківки. Почесне місце на ринку виробник заслужив, насамперед, завдяки високій якості продукції, яка нітрохи не поступається стандартам європейських аналогів. Регулярні вдосконалення технології виробництва, переймання світового досвіду, впровадження нових форм та ідей дозволяють компанії «Озон» презентувати товари преміум-класу. Вся продукція від «Озон» має сертифікати якості, проходить випробування в лабораторії підприємства і відповідає чинним вимогам ДСТУ.

Про те, що компанія постійно впроваджує виробничі інновації свідчить регулярне введення в експлуатацію нових виробничих ліній і широкий асортимент товарів, який направду вражає різноманіттям, оскільки включає: три типи поверхні бруківки, десять основних кольорів бетонних виробів, дев’ять відтінків бруківки колор-мікс і дванадцять різновидів фактур митої поверхні.

Побачити і спробувати на дотик різні види бруківки можна на виставковому майданчику підприємства «Озон», експозиція якого на сьогодні налічує більше тисячі зразків укладання бруківки. На цьому майданчику представлено усі типи фігурних елементів мощення за конфігурацією, поверхнею та кольоровою гамою. Менеджер компанії проведе відвідувачам екскурсію і детально проконсультує з усіх питань. Все зроблено для комфорту відвідувачів: аби зробити свій вибір та

Також варто підкреслити, що у каталозі компанії «Озон» є нові, ексклюзивні види бруківки, аналогів яких немає в Україні. Про те, які є види бруківки в асортименті виробника «Озон» – далі у статті.

Компанія «Озон» пропонує дві категорії бруківки, що ідеально витримують вагу легкових автомобілів: шляхетна бруківка і класична бруківка. Ця продукція широко застосовується для пішохідних, велосипедних, паркових та садових доріжок, невеликих автостоянок. Також на ці види тротуарної бруківки варто звернути увагу тим, кого цікавить замощення біля приватного будинку.

Класична бруківка

Класичні види тротуарної бруківки надають подвір’ю особливого шарму. Обравши класику, ви точно не прогадаєте. По-перше, попри тренди, які швидко змінюються, класика ніколи не втратить актуальності. По-друге, таку бруківку легко з чимось комбінувати. Наприклад, бруківка під назвою «Старе Місто» ідеально поєднується з трапецеподібною бруківкою.

Із класичних видів продукції виробник «Озон» виготовляє бруківку: Старе Місто, Трапеція, Мозаїка, Магма, Цегла Ретро, Квадрат Львівський, Ромб, Квадрат 15*15.

Шляхетна бруківка

Шляхетна бруківка припаде до смаку тим, хто звик бачити красу у простоті. За допомогою шляхетної бруківки ви зможете створити покриття, яке виглядатиме максимально гармонійно і ніколи не набридне.

Компанія «Озон» представляє широкий вибір шляхетної бруківки. Асортимент складають такі товари: Променада А, Променада В, Променада С, Новатор 8, Новатор 6, Лого, Деталіт, Дуо, Савона, Креатив, Гармонія, Магма Рекліт, Концепт і Лондон.

Промислова бруківка

Промислова бруківка призначена для руху вантажного автотранспорту. Товщина бруківки цієї категорії більша, ніж у інших видів. Ця бруківка годиться для замощення великих міських та промислових площ. Компанія «Озон» пропонує промислову бруківку різноманітних форм: прямокутну, хвилясту, квадратну і навіть газонну Решітку Еко, яка не лише дуже ефектно та свіжо виглядає, а ще й є незамінною при створенні екологічних замощень.

Види промислової бруківки, які пропонує «Озон»: Хвилька, Хвилька Рут, Подвійна Т, Магма Санторіні, Калісто, Квадрат 16*16, Решітка Еко та Решітка Еко Міні.

Кольорова гама

Кожен вид бруківки, представленої в асортименті виробника «Озон», може бути виготовлений у різних кольорах. За кольоровою гамою бруківка від «Озон» поділяється на три поверхні:

1) бруківка з основною поверхнею – має однорідний насичений колір, стійка до вигорання. Представлена у 10 варіантах кольорів.

2) бруківка колор-мікс – поєднує в собі декілька забарвлень, які змішуються між собою та плавно переходять у різні відтінки, тому ця бруківка має дуже цікавий вигляд. Сподобається тим, хто любить виділятися з натовпу і володіти чимось унікальним. Компанія «Озон» однією з перших почала виготовляти продукцію з таким типом поверхні, задала на неї попит і зробила трендом;

3) бруківка з митою поверхнею – має характерну зернисту структуру з натурального каменю. Вона виглядає більш акуратно і є стійкою до механічних ушкоджень. «Озон» пропонує аж 12 різновидів забарвлення цієї бруківки. Це унікальна продукція, яку виготовляє лише компанія «Озон». Її особливість у надзвичайно високій якості, яка зумовлена тим, що процес виробництва бруківки з митою поверхнею має суттєві технологічні особливості та додаткові етапи.

Каталог оригінальної бруківки  

Компанія «Озон» також пропонує яскраву ексклюзивну лінійку продукції, яка складається з семи варіантів: Пікассо; Шатро; Медуза; Деко; Індіго; Діагональ; Трикутник. Усі ці види бруківки мають свої особливості, які простежуються у формі, забарвленні та цільовому призначенні. Наприклад, бруківка «Медуза» буде доречною при формуванні звивистих садових доріжок і паркових алей, а п’ятикутну бруківка «Шатро» найкраще підходить для облаштування великих рівних площ правильної форми, також використовується для оригінального оформлення країв ділянки.

Зробити привабливою територію вам також допоможуть додаткові бетонні елементи від «Озон»: акуратні садові поребрики, дизайнерські клумби, зручні поребрики та ін.

Тепер вам із легкістю вдасться облаштувати територію стильно, нестандартно, практично і естетично. Детальнішу інформацію про види бруківки, сучасні тренди та ціни на бруківку ви зможете знайти на сайті «Озон» brukivka-lviv.com.


Читайте також:
23 Лютого, 2020 21:41
Олексій Дякую автору за корисну інформацію. Ми постійно використовуємо бруківка в своїх проектах. Пропозиції просимо надсилати на адресу нашого сайту noviy-sad.com.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!