Як і коли у львівських школярів завершиться навчальний рік. Перелік та дати

11301 0
Більшість львівських учнів вчитиметься ще й у червні.
Фото: pixabay.com

Фото: pixabay.com

Цього року навчання у школах Львова завершиться по-різному, проте здебільшого триватиме ще й у червні. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Найшвидше, у травні, на канікули відправлять учнів лише одного навчального закладу – ліцею №5 ім. Іванни та Іллі Кокорудзів. Вони підуть на відпочинок уже з 31 травня.

Читайте також: Вступ до гімназій після 4 класу. Коли і які іспити складати

Інші школи навчальний процес завершать 3, 4, 7, 8, 9, 10, 15 червня.

Деякі учні вчитимуться учні до 17 червня. Йдеться про ліцей №28, середню загальноосвітню школу №34 ім. Маркіяна Шашкевича, школу І-ІІІ ступенів №48, школу №73, школу №22 ім. Василя Стефаника, школу №41.

Читайте також: Тривалість проходження тесту на ЗНО продовжили до 120 хвилин

Читайте також: На Львівщині створять три нових наукових ліцеї

Найдовше навчальний рік триватиме у Львівській українській гуманітарній гімназії ім. Олени Степанівни з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови. Діти вчитимуться до 20 червня.

Нагадаємо, що у Львові є кілька ліцеїв та гімназій, куди діти можуть вступати після 4 класу. Набір у класи таких навчальних закладів відбувається на конкурсній основі, тобто доведеться складати вступні іспити. Зараз триває реєстрація, а самі вступні випробування у більшості ліцеїв та гімназіях заплановані на червень. Огляд навчальних закладів, куди діти можуть вступати після 4 класів, читайте тут.
 
Ольга Шведа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!