Як концертній індустрії повернутись до життя. У Львові відбудеться дискусія за участі міністра культури

1193 0
Тvoemisto.tv транслюватиме захід онлайн о 14.00 год 25 червня на своїх ресурсах.
Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash

Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash

25 червня о 14:00 год у межах Leopolis Jazz Fest відбудеться публічна дискусія «COVID vs Entertainment: як концертній індустрії повернутись до життя і розвиватись у новій реальності», на якій виступлять провідні експерти. Про це повідомили у Мінкульті.

Міністерство культури та інформаційної політики України разом з експертами та ключовими представниками галузі подискутує про нові реалії та тенденції у часи пандемії. Зокрема, про те, які нові можливості для бізнесу можуть відкрити наслідки коронакризи. Всі охочі зможуть долучитись до події онлайн.

Учасниками дискусії будуть:

  • Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної Політики;
  • Наталія Шаповал, віце-президентка з економіко-політичних досліджень Kyiv School of Economics, керівниця KSE Institute;
  • Том Флемінг, засновник та директор Tom Fleming Creative Consultancy;
  • Максим Шульженко, керуючий партнер Stereo Plaza, голова Спілки концертної індустрії України;
  • Ірина Горова, продюсерка, співзасновниця та CEO MOZGI GROUP;
  • Ростислав Кулик, засновник та директор квиткового оператора Gastroli.ua;
  • Ольга Кушпітовська, керуюча партнерка Zinteco;
  • Володимир Андрусишин, засновник компанії Alight;
  • Андрій Худо, засновник та співвласник «!FEST».


Під час дискусії із промовою також виступить солістка гурту Go-A Band Катерина Павленко, 

Модераторкою події буде Наталія Микольська, візіонерка та експертка з стратегічних трансформацій.

Тvoemisto.tv транслюватиме захід онлайн о 14.00 год 25 червня на своїй сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Нагадаємо, що у Львові 24-28 червня у Львові відбудеться Leopolis Jazz Fest. Це буде десятий ювілейний фестиваль, який проходитиме у звичному форматі, але з певними обмеженнями. Організатори фестивалю повідомили, що вхід на подію можливий за наявності ПЛР-тесту з негативним результатом. Для відвідувачів партеру необхідно зробити тест за власний рахунок, який буде дійсний на 72 години. Для фан-зони та пікнікових зон потрібен експрес-тест, який можна зробити безкоштовно, і він буде дійсним на 48 годин. Дітям до 12 років можливий вхід без тестування з можливістю безкоштовно потрапити у пікнікову зону. Для дітей до 5 років вхід у партер є безкоштовним. 

Джазовий фестиваль проходить у Львові від 2011 року. Концерти відбувались на трьох сценах: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознера у Парку культури.

Додамо, що у 2020-му році фестиваль, який мав відбутися 25-29 червня, скасували через складну епідеміологічну ситуацію, і перенесли на 2021 рік. 

Партнерська публікація
 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!