На правах реклами

Як кращі букмекерські контори приймають лайв-ставки

1887 0
Ставки протягом матчу – це однозначна перевага для гравців букмекерських контор. Дуже інформативний і функціональний розділ Live дозволяє укладати парі на поточні матчі за вигідними для котируваннями. Під час блокування сайту з боку провайдера можна використовувати дзеркало офіційного сайту.
Фото: sport.ua

Фото: sport.ua

Кращі букмекерські контори пропонують ставити протягом матчів, і БК Фаворит – одна з них.

Лайв ставки на спорт в БК Фаворит: зручний інтерфейс та проста навігація

Розділ live-ставок у БК Фаворит щодня пропонує сотні подій з усіх видів спорту, починаючи футболом та закінчуючи настільним тенісом. У загальному переліку і лінії різні види спорту виділені різними кольорами, що спрощує сприйняття лінії та прискорює пошук потрібного матчу. Вгорі списку лайв-подій завжди винесені найпопулярніші серед гравців матчі.

Лайв-ставки на спорт на основні результати можна зробити на основній сторінці live-розділу одразу після входу. Щоб відкрити розпис додаткових маркетів, достатньо натиснути на назву потрібного матчу. Відзначивши кілька чекбоксів зліва від назв подій, вдасться відкрити розпис усіх потрібних подій на одному екрані. Лайв передбачає три режими прийому парі онлайн: погоджуватися лише з підвищенням котирувань, погоджуватися з усіма змінами, попереджати про будь-які зміни. У лайві діє опція швидкого прийому ставки. Якщо активувати її та встановити потрібну суму, то парі вдасться укладати шляхом простого натискання на коефіцієнт.

Букмекерська контора Фаворит: live гра за вигідними коефіцієнтами

Кількість доступних маркетів та результатів залежить від того, наскільки подія популярна серед гравців. Щоб оцінити вибір ставок, можна розглянути, які маркети пропонує букмекер у середньостатистичних іграх з різних видів спорту. Парі на основні результати та фори до уваги не беруться, вони є в розписі кожної події.

  • футбол: хто заб’є наступний (останній) гол, тотал парний або непарний, перемога хоча б в одному таймі, результат 15-хвилинного проміжку, точний рахунок, обидві заб’ють, команда заб’є в обох таймах;
  • теніс: точний рахунок сета (гейма), хто першим виграє 2 (3, 4, 5) геймів, переможець гейму, чи буде рахунок 40:40;
  • баскетбол: перемога з урахуванням овертайму, хто першим набере 5 (10, 15, 20, 25) очок у чверті;
  • хокей: тотал парний або непарний, хто заб’є наступний (останній) гол, перемога з урахуванням булітів;
  • волейбол: хто виграє n-не очко, команда виграє сет із різницею в N очок, хто першим набере 5 (10, 15) очок у сеті;
  • настільний теніс: тотал парний чи непарний, хто першим набере 3 (5, 7, 9) очок.

Величина коефіцієнтів

Котирування live-лінії мало відрізняються від передматчевої лінії. Пари котирувань на протилежні результати можуть мати такий вигляд: 1.04 – 10.0, 1.09 – 7.20, 1.17 – 4.90, 1.24 – 4.0, 1.31 – 3.25, 1.52 – 2.42, 1.80 – 1. У найбільш статусних та очікуваних іграх коефіцієнти можуть бути збільшені на кілька сотих. Розділ live-ставок у букмекерській конторі Фаворит можна вважати одночасно зручним, функціональним та вигідним. Швидке оформлення ставки сприяє тому, що гравці не ризикують упустити найвигідніший коефіцієнт, та й загалом маржа не виглядає завищеною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!