На правах реклами

Як стати власником квартири в найвищому будинку Львова

4198 0
Пропозиція місяця – перший внесок 10% і розтермінування платежів на 24 місяці від компанії Avalon Inc.

Avalon Inc., інноваційна будівельна компанія Львова, пропонує нові рішення не тільки в будівництві житлових комплексів, але й у фінансових можливостях придбання квартири. Зокрема, зараз діє нова пропозиція розтермінування на 24 місяці з першим внеском 10%.

«Протягом вересня ми пропонуємо цю нову програму розтермінування оплати на 24 місяці з першим внеском 10% при купівлі квартири в новобудові Avalon Up. Ми виходимо з того, що зручність нової квартири для власника повинна проявлятися у всьому, починаючи з вибору квартири і процедури купівлі. Ця пропозиція – фактично наш відгук на запити людей», – каже керівник відділу продажів компанії Avalon Inc. Ярослав Возняк.

Що передбачає пропозиція розтермінування оплати?

Пропозиція розтермінування оплати передбачає перший внесок у розмірі від 10% вартості квартири і поступове внесення коштів відповідно до графіку платежів до моменту завершення будівництва об'єкта.

«Наявна у вересні пропозиція розтермінування на 24 місяці передбачає можливість внесків рівними частинами один раз на 5 місяців. Це дає можливість майбутньому власнику квартири спланувати використання  власних коштів. Якщо кошти, наприклад, лежать на депозиті, то немає потреби дострокових розірвань угод, втрачання відсотків, термінових переказів тощо. Це зручно», – пояснює Ярослав Возняк. – «До того ж такий варіант відповідає етапам будівництва, і фактично це паритетні стосунки з майбутніми власниками  щоб оплати здійснювалися відповідно до етапів будівництва».

Важливо! Чим розтермінування відрізняється від кредитування

Розтермінування – фінансовий інструмент забудовника і девелопера будівництва, який він може надавати на час будівництва свого об’єкта.

«Також до основних відмінностей відносимо те, що, на відміну від банківських кредитів, розтермінування не потребує засідань і рішень кредитних комітетів. У випадку розтермінування людина може сама прийняти зручний для себе спосіб і зробити це саме тоді, коли зручно їй, – безпосередньо під час консультації», – пояснює Ярослав Возняк.

І найбільш суттєва відмінність – відсутність високої відсоткової ставки, властивої для кредитування.

Про Avalon Up

Це найвищий будинок у Львові, що будується на Сихові, на проспекті Червоної Калини, 60. Головна концепція комплексу – поєднання логічного та емоційного, стриманого й вибухового, революційного та затишного. Саме такими сміливими рішеннями вдалось розкрити ідею винятковості фасадного дизайну цього житлового комплексу. Домінантна поверховість, стримані лінії, панорамне скління виступають у тандемі з сучасними технологіями.

У будинку запроектовано квартири площею від 47 до 148 кв. м, підземний та наземний паркінги, власну соціальну та комерційну інфраструктуру, арт-простори для роботи та відпочинку, дитячий дошкільний навчальний заклад, а також парк з дитячими майданчиками, відпочинковими зонами та озером.

Детальніше про можливі пропозиції розтермінування та актуальні об’єкти компанії можна дізнатися на сторінці компанії Avalon Inc. та офісах компанії: просп. Червоної Калини, 60; просп. В'ячеслава Чорновола (біля McDonald's), вул. Зелена, 204, або за телефоном: 0 800 500 055.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!