Як курсує експериментальний маршрут до Рясного. Графік

6695 0
Поки що автобус не їздить по неділях.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

З 18 жовтня з площі Кропивницького до Рясного-2 курсує експериментальний маршрут 49А, який замінює скасований раніше маршрут №49.

Автобуси їдуть через Левандівку, Сяйво та приміський вокзал, аби не дублювати маршрут №6а, який курсує з площі Галицької через вулицю Шевченка до Рясного. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv в. о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика, експериментальний маршрут курсуватиме три місяці, після чого у міськраді мають вивчити його рентабельність.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Спершу водії відчинятимуть для входу всі двері, а згодом, за прикладом маршруту 6а, пасажирів запускатимуть лише через перші двері. Маршрут працює з понеділка по суботу. По буднях виїжджають п'ять автобусів великого класу МАЗ, а по вихідних — три. Як написав у Facebook депутат міської ради Михайло Дідух, у планах — продовжити маршрут до університету Франка та додати недільний графік руху.

Нагадаємо, до кінця року парк АТП-1 має поповнити 150 нових автобусів великого класу, з яких 100 білоруських МАЗів та 50 Електронів. Наразі Львів отримав частину автобусів МАЗ, однак львівський завод «Електронтранс» затримує поставку перших автобусів. Ще 100 нових автобусів за кошти ЄІБ для Львова придбають наступного року. Нові автобуси вже запустили на підсилення маршрутів 3а, 16, 46 та 47а. Нещодавно великі автобуси почали курсувати й до Винників на маршруті 5а.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!