Як курсуватиме громадський транспорт у Львові на Різдво

1938 0
На маршрути виїде на 30% менше транспорту, тож інтервал руху дещо збільшиться.
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

Громадський транспорт у Львові їздитиме за графіком вихідного дня 7 та 8 січня. Про це Тvoemisto.tv розповів керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: Боротьба за пасажира. Комунальне АТП вимагає скасувати приміські маршрути у Львівській ОТГ

Рух більшості громадського транспорту у Львові 7 та 8 січня розпочнеться о 7.00 год, на маршрути виїде дещо менше транспорту.

«7 січня рух громадського транспорту відбуватиметься за аналогічним графіком, як відбувався 1 січня, тобто це курсування за розкладом вихідного дня. Загальна кількість транспорту на маршрутах – це 70% від того, який курсує у будні», – каже Орест Олеськів.

На Різдво 7 січня автобуси комунального АТП №1А, №2А, №45 не курсуватимуть.

Маршрут №8А курсуватиме за графіком вихідного дня. Натомість маршрути 3А, 9, 10, 16, 18, 19, 20, 29, 32, 37, 46, 47А, 52 курсуватимуть за спеціальними графіками.

Переважно транспорт у святкові дні у Львові курсує до 21.30 – 22.00. За графіком вихідного дня працюватимуть і приватні перевізники.

Читайте також: З 1 січня у Львові почне курсувати новий автобус. Схема, графік руху

Детальніше про графіки руху автобусів АТП № 1 читайте тут.

Нагадаємо, з 1 січня у Львові розпочав курсувати новий автобус №61, а маршрут №1А продовжили до Дублян. Додамо, що виконавчий комітет Львова 2 жовтня затвердив 9 маршрутів, які курсуватимуть до містечок та сіл Львівської ОТГ. Вони розпочати курсувати із 1 січня.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!