Як курсуватиме громадський транспорт у Львові у разі надзвичайного стану

3328 0
З приватними підприємствами АТП №1 укладатиме угоди на перевезення їхніх працівників
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У разі запровадження надзвичайного стану у Львові курсуватимуть спецмаршрути, які возитимуть мешканців лише за посвідченнями. Про це повідомила сьогодні на брифінгу заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Читайте також: У трамваях і тролейбусах Львова контролери слідкуватимуть за кількістю пасажирів

Для медиків, працівників житлово-комунальної сфери міста та тих, хто забезпечує життєдіяльність міста, виготовляють спеціальні посвідчення.

З приватними організаціями АТП №1 укладатиме угоди на перевезення їхніх працівників. «Зараз ведуться перемовини з Ензимом, картонно-паперовою фабрикою, із «Сільпо», «Ашаном», «Арсеном», «Метро», щоб доставляти їх працівників до місць праці, такі угоди укладаються з АТП №1», – уточнила Ірина Маруняк.

При цьому вона спростувала інформацію, що в АТП відправляють водіїв у вимушену відпустку за свій рахунок.

Читайте також: Львівським пільговикам скасували безкоштовний проїзд у транспорті

Також зазначимо, що від завтра, 24 березня, у всіх трамваях та тролейбусах міста працюватимуть контролери, які слідкуватимуть за оплатою проїзду та кількістю пасажирів у транспорті.

Додамо, що від сьогодні у Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також на час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Двічі на день транспорт дезінфікують, водії повинні мати у себе відповідні засоби дезінфекції.

Сьогодні у Львові на лінії взагалі не виїхали 11 маршрутів – 5 комунальних та 6 приватних. Курсували 32% приватного громадського транспорту.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!