Як курсуватиме на вихідних транспорт до кладовищ у Львові

1828 0
У поминальні дні, 1 та 2 листопада, до міських кладовищ у Львові курсуватиме більше транспорту.
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

На тролейбусному маршруті № 11, що курсує за маршрутом вул. Ш. Руставелі – Сихівське кладовище, курсуватиме на дві транспортні одиниці більше, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Перевізнику АТП-14630 скеровано листа з проханням продовжити 1-2 листопада автобусний маршрут № 38 від тублікарні до Сихівського кладовища.

На два автобуси більше курсуватиме на маршруті №1003, який їде з пл.св.Теодора до Збиранки, відтак, мешканцям буде зручніше доїхати до Голосківського кладовища.

Буде посилена робота трамвайного маршруту №7, який курсує до Личаківського та Янівського  кладовищ. За потреби, на цьому маршруті курсуватиме додатковий транспорт.

Інформація про режим роботи транспортну на зазначених маршрутах буде розміщена в салонах тролейбусів та автобусів і на кінцевих зупинках тролейбусного маршруту №11 та зазначених автобусних маршрутів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!