Як завтра курсуватиме транспорт до «Арени Львів». Схема

2394 0
14 листопада о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч між збірними України та Словенії в рамках кваліфікації на чемпіонат Європи 2016 року. для комфорту вболівальників на цей матч до стадіону будуть курсувати шатл-баси, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Читайте також: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень

Ці автобуси з 17:00 до 19:00 год. відправлятимуться з пл. Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 21:00 до 23:00 год. автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Читайте також: Спортивні події у Львові на вихідні: 13-15 листопада

Окрім цього, для руху приватного транспорту діятиме спеціально розроблена схема руху доїзду на стадіон, а також будуть виділені зони для паркування таксі.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!